A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація про заходи  з відзначення Дня Конституції України та Дня молоді по Тавричанській сільській раді

Інформація про заходи з відзначення Дня Конституції України та Дня молоді по Тавричанській сільській раді

Для відзначення Дня Конституції та Дня молоді з 23 червня в бібліотеках громади було розгорнуто книжкові виставки та тематичні полички : «Основа життя – мій закон основний», «Живи та міцній, Українська державо!», «Живи і процвітай, моя держава!», де читачам була запропонована  правознавча, історично-довідкова література.

11:21 07.07.2020

З днем медичного працівника!

З днем медичного працівника!

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. З нагоди професійного свята висловлюємо вдячність усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканцям нашої громади.

23:05 20.06.2020

Благодійна допомога від "Карітас України"

Благодійна допомога від "Карітас України"

Тавричанська сільська рада висловлює подяку Міжнародному благодійному фонду "Карітас України", за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за надані «скриньки здоров’я» - набору із засобів індивідуального захисту для медичних працівників Тавричанської ОТГ. В набори входять такі необхідні засоби, як: захисні костюми, окуляри та рукавички, медичні маски, дезінфікуючі засоби, респіратори, безконтактний термометр. Дякуємо за небайдужість та віримо, що спільними зусиллями подолаємо всі негаразди!

13:29 10.06.2020

"Таврія" - володар кубка Ліги Приазов’я!

"Таврія" - володар кубка Ліги Приазов’я!

Цими вихідними на стадіонах сіл Мар’янівка та Тавричанка пройшли футбольні матчі на кубок Ліги Приазов’я між командами «Таврія» із с. Мар’янівка, «Асканійське» із с. Тавричанка, «Титан» із с. Чернянка, ФК "Авангард" з м. Каховка, «Хлібороб» із с. Нижні Торгаї та ФК «Світанок» Присиваської ОТГ. У фіналі «Таврія» здолала «Титан» з рахунком 4:0. Ми вітаємо місцеву команду з перемогою. 

12:35 01.06.2020

У Тавричанці відремонтували бібліотеку

У Тавричанці відремонтували бібліотеку

Капітальний ремонт Тавричанської сільської бібліотеки повністю закінчився. Приміщення цілком змінилося зовні і зсередини, що видно на фото. Всі роботи проводилися на умовах співфінансування між Тавричанською сільською радою та партнерською Програмою DOBRE. Наразі залишилося тільки наповнити простір мебляма, технікою, деталями. Тому чекаємо втілення проєкту Програми DOBRE «Створення коворкінгу «Бізнес-інкубатор Тавричанської ОТГ на базі сільської бібліотеки с. Тавричанка».

10:52 26.05.2020

Відеоспостереження в закладі освіти - безпека для учнів, батьків, вчителів та громадськості

Відеоспостереження в закладі освіти - безпека для учнів, батьків, вчителів та громадськості

З метою безпеки учасників освітнього процесу та за для запобігання протиправних дій на території та у приміщеннях Тавричанського ОКЗССО ім. О.Гатила, за кошти місцевого бюджету, було встановлено 12 камер відеоспостереження. Камери мають якісне зображення в деннному та нічному режимі. Запис зберігається та переглядається в онлайн режимі та у спеціально відведеній кімнаті.

12:11 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь