A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні початок нового навчального року!

Сьогодні початок нового навчального року!

Заклади освіти Тавричанської ОТГ зустріли своїх школярів. Цьогорічний День знань зовсім не схожий на попередні, без проведення пишних шкільних масових заходів. Тавричанська сільська рада вітає всіх учнів, педагогів  з Днем знань! Вчителям – мудрості, активності, креативності, батькам – терпіння, а усім разом – здоров’я,  добра та Божого благословіння.

18:37 01.09.2020

Блискавкозахист для будівлі Тавричанського КЗДО

Блискавкозахист для будівлі Тавричанського КЗДО

Виконуються роботи з улаштування блискавкозахисту будівлі Тавричанського КЗДО відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд» (пункт 1.21 розділу ІV «Правил пожежної безпеки в Україні», Наказ МВС України № 1417 від 30.12.2014 р.). Захисне обладнання запобігатиме можливим пошкодженням від грози і виходу з ладу компонентів мережевого обладнання. 

18:21 28.08.2020

Святкування 29 річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапору

Святкування 29 річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапору

З нагоди 29 річниці Дня Незалежності та Дня Державного Прапору України на території Тавричанської громади пройшли святкування. Відбулися урочисті концерти - "Моя Україна - диво калинове", "Квітуй, моя чарівна Україна", книжкові виставки - "Моя Україна - диво калинове", "Краса і велич символів державних", святкові дискотеки. У селі Заозерне поклали квіти до пам'ятника загиблого учасника АТО Олександра Зеленського. Сільський голова Юрій Анатолійович Гречка взяв участь у церемонії підняття Державного Прапора України.

10:10 26.08.2020

Про хід виконання проєкту "Молодіжні простори"

Про хід виконання проєкту "Молодіжні простори"

Наразі за допомогою Програми «DOBRE» у Тавричанській ОТГ виконується проєкт «Молодіжні простори». За проєктом Тавричанська сільська рада вже отримала стільці, столи, ноутбуки та акустичну систему. У результаті буде створено молодіжні простори у чотирьох населених пунктах громади для проведення дозвілля та спілкування.

14:40 27.07.2020

Розповсюдження "Бюджету для громадян"

Розповсюдження "Бюджету для громадян"

Аби ознайомити мешканців із рухом бюджетних коштів ми, як і планувалося раніше, провели акцію з розповсюдження буклетів «Бюджет для громадян Тавричанської ОТГ» по усіх старостинським округах громади. Тут всі охочі дізналися про бюджетний цикл, як можна впливати на бюджет своєї громади, звідки в бюджеті гроші та багато цікавої інформації. Ініціативні мешкаці змогли надати перші пропозиції до бюджету на наступний рік.

15:12 24.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь