A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Весняний турнір з волейболу "Кубок 8-Березня" серед збірних жіночих команд ТГ Херсонщини

Весняний турнір з волейболу "Кубок 8-Березня" серед збірних жіночих команд ТГ Херсонщини

06 березня 2021 року в смт.Асканія-Нова  відбувся відкритий весняний турнір з волейболу «Кубок 8 – Березня» серед збірних жіночих команд ТГ Херсонщини з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. Саме так на Херсонщині зустріли весну представниці волейбольних команд, що прибули змагатися. Даний турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та гарною нагодою черговий раз привітати прекрасну половину людства.

13:14 10.03.2021

Година вшанування "Небесна сотня – герої не вмирають"

Година вшанування "Небесна сотня – герої не вмирають"

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Саме в ці дні три роки тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого апогею. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. 21 лютого 2014 року офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Того дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких у жалобних промовах назвали «Небесною Сотнею», а під час прощання із загиблими лунала пісня «Плине кача…», яка стала українським народним реквіємом. 18 лютого в Мар'янівській сільській бібліотеці дула проведена  година вшанування "Небесна сотня – герої не вмирають". Оформлена книжкова виставка "Небесна сотня"

13:42 19.02.2021

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в закладах середньої освіти Тавричанської сільської ради

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в закладах середньої освіти Тавричанської сільської ради

На виконання Плану заходів затвердженого т.в.о. голови Херсонської ОДА від 01.02.2021 року № 3/325 з підготовки та відзначення у  2021 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав були проведені такі заходи в закладах загальної середньої освіти Тавричанської сільської ради:

10:36 19.02.2021

Рейтинг інституційної спроможності та сталого розвитку

Рейтинг інституційної спроможності та сталого розвитку

Тавричанська громада посіла 16-тє місце із 48 опитуваних громад Херсонщини відповідно рейтингу інституційної спроможності та сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю до 150 тисяч. За якими саме показниками проходило оцінювання можна переглянути за посиланням: 

21:49 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь