A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Оголошення

Повідомлення КП «Ритм» про проведення відкритого обговорення тарифів на централізоване водопостачання на 2021 рік

Відповідно до вимог пункту 7 Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 (в редакції постанови від 03.04.2019р. № 291) «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», з метою забезпечення відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат, пов’язаних із наданням послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення, перегляд тарифів на централізоване водопостачання та/або централізоване водовідведення та їх структури здійснюється уповноваженим органом щороку. Тарифи встановлюються на плановий період тривалістю 12 місяців (з 1 січня до 31 грудня).

14:01 12.05.2021

Випалювання сухої трави – це злочин проти природи та людей!

На території Херсонської області встановилася стійка посушлива вітрова погода, що значно підвищує пожежну небезпеку. Мають місце непоодинокі випадки лісових пожеж, масового випалювання стерні, пожнивних решток, сухої рослинності на полях, смугах відводу доріг, лісосмугах, на схилах ярів, випалювання сухої водно-болотної рослинності і т.п., що призводить до непоправних наслідків і багатотисячних збитків, значного забруднення атмосферного повітря, порушення стану біогеоценозів, змін фізико-хімічного і гідрологічного режиму екотопів, порушення стабільності екосистем, пониження родючості та протиерозійної стійкості ґрунтів.

21:53 05.04.2021

Щодо оповіщення про рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26.03.2021 № 7, в частині оцінки епідемічної ситуації області

Відповідно до протоколу від 26.03.2021 №7 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендовано підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності опрацювати питання щодо:

16:38 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь