A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Оголошення

Оперативна інформація про результати медичної реабілітації за рахунок коштів Фонду

За оперативними даними Каховського відділення Фонду станом на 10.08.2021 року за кошти Фонду соціального страхування України  пролікувались в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів  після перенесених захворювань і травм  8 застрахованих осіб на загальну суму 116616 грн.

18:27 10.08.2021

Оголошення щодо проведення громадських слухань

06 серпня 2021 року в сільському будинку культури о 14.00 будуть проведені громадські слухання щодо Детального плану території відносно відведенення земельної ділянки площею 0,3612 га для розміщення насосної станції, яка знаходиться за межами населеного пункту в адміністративних межах Тавричанської сільської ради Каховського району Херсонської області. 

13:04 05.08.2021

Оголошення щодо проведення громадських слухань

06 серпня 2021 року в сільському будинку культури об 11.00 будуть проведені громадські слухання щодо Детального плану території відносно відведення земельної ділянки площею 1,2000 га для розміщення насосної станції, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Волинське в адміністративних межах Тавричанської сільської ради Каховського району Херсонської області.

12:58 05.08.2021

До уваги жителів громади! Безкоштовна спеціалізована медична допомога в КНП «Херсонський обласний кардіологічний центр» ХОР

Мешканці громади можуть отримати спеціалізовану медичну допомогу в КНП «Херсонський обласний кардіологічний центр» ХОР, який знаходиться за адресою м. Херсон, вул. Суворова,  35. Медична допомога надається безоплатно  за направленням сімейного лікаря на консультацію до лікаря-кардіолога та у випадку самозвернення (різке погіршення стану здоров’я).    

14:22 04.08.2021

Рука допомоги простягнута для всіх

З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.

21:03 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь