A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Сучасна служба зайнятості для роботодавців

Дата: 05.04.2019 16:34
Кількість переглядів: 667

Фото без описуНайважливішими партнерами для державної служби зайнятості є роботодавці, тому основним із завдань Каховського міськрайонного центру зайнятості є задоволення потреб роботодавця у кваліфікованих робітниках.

Сьогодні державна служба зайнятості все більше покращує та наближає свої сервіси до клієнтів. Для роботодавців вже запроваджено сучасні технології, такі як: електронний кабінет роботодавця, відео вакансії та відео презентації підприємств.

Електронний кабінет – це персональне автоматизоване робоче місце роботодавця. Електронний кабінет дає змогу роботодавцю, не залишаючи свій офіс, власноруч створити вакансію та надати в електронному вигляді звіт Форми № 3–ПН, переглянути історію направлень безробітних на основне місце роботи та на тимчасові роботи, виконання договорів на громадські роботи, договорів про працевлаштування після навчання, перелік послуг центру зайнятості, у тому числі і компенсація єдиного внеску. Електронний кабінет зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. На сьогодні, вже 95 роботодавців Каховського району зареєстрували свої персональні електронні кабінети.

З метою забезпечення ефективної допомоги роботодавцям в пошуку необхідних співробітників, Каховський міськрайонний центр зайнятості використовує нові форми роботи – відео вакансії та відео презентації роботодавців, які можуть постійно транслюватися під час проведення інформаційних заходів для безробітних. Таким чином, роботодавці Каховського району презентують своє підприємство шукачеві роботи. Також всі бажаючі мають змогу переглядати створені відео вакансії на офіційній сторінці Херсонського обласного центру зайнятості на каналі «YouTube».

Усі послуги державної служби зайнятості БЕЗКОШТОВНІ.

Шановні роботодавці Тавричанської ОТГ Херсонської області, якщо Ви ще не скористалися даними послугами, запрошуємо до Каховського міськрайонного центру зайнятості та сподіваємося, що дані нововведення державної служби зайнятості стануть Вам у нагоді.

 

Адреса:

м. Каховка,

проспект Європейський, 6

(кабінети 304 та 305)

 

Графік роботи:

понеділок – четвер з 8.00 до 17.00

п’ятниця з 8.00 до 15.45

 

Електронна адреса

відділу взаємодії з роботодавцями:

 kmrcz@i.ua

 

Заступник начальника

відділу взаємодії з роботодавцями

Каховського МРЦЗ

Малиновська Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь