A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Міський голова Нової Каховки повідомив про оперативну ситуацію в громаді 12.03.2022

Дата: 14.03.2022 09:24
Кількість переглядів: 230

Сьогодні, 12 березня, міський голова Володимир Коваленко надав редакції Online НК оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді.

Станом на 08:00 місто Нова Каховка, села Дніпряни, Райське і Козацьке забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. У селищі Веселе часткові перебої з газопостачанням через незначний витік газу з однієї труби. Чекають на аварійну службу. Завдяки допомозі місцевих фермерів відновлено електропостачання на більшості вулиць. Також відновили роботу трьох скважин та башні Рожновського.

Комунальні заклади Нової Каховки намагаються працювати в міру своїх можливостей.  Центральна міська лікарня працює в штатному режимі. Центр первинної медичної допомоги працює в черговому режимі. В поліклініці щоденно відвідувачів приймає черговий лікар-терапевт. Сімейні лікарі постійно знаходяться на телефонному зв’язку.

Вчора в селища Козацьке та Веселе двома автобусами була доставлена гуманітарна та адресна допомога для мешканців населених пунктів. Автобуси, якими управляли керівник КП “Автоцентр” Олексій Овчаров та водій підприємства, супроводжував перший заступник міського голови Олег Тарабака.

Наразі в місті гострої нестачі продовольчих товарів не спостерігається. У продажу постійно є хліб, випечений місцевим хлібозаводом та приватними підприємцями. Місцеві фермери підвозять овочі, молочні продукти. Є хліб, сир, ковбаса, олія, макарони, крупи.

“Ощадбанк” з перебоями, які залежать від стабільної роботи мобільного інтернету, видає через банкомат готівкові кошти власникам карткових рахунків самого банку та власникам карток “Приватбанку”.

Велика подяка волонтерам серед приватних підприємців і фермерів, які допомогають продуктами харчування та вирішують комплекс інших питань!

ТРИМАЙМОСЯ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь