A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Українсько-Китайський форум

Дата: 18.05.2018 13:59
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

Херсонська Торгово-промислова палата засвідчує Вам глибоку повагу та повідомляє, що в  рамках ІІ Українсько-Китайського форуму економічного співробітництва планується візит китайської делегації до Херсонського регіону. 75 представників  урядових структур, державних підприємств та компаній Китаю, що зацікавлені в інвестуванні в Україну, створенні спільних підприємств та експорті української продукції відвідають Херсон з діловим візитом 31 травня 2018 року. Організатором Форуму виступає Китайська асоціація з розвитку підприємств за кордоном (Chinese Overseas Development Association (CODA)), яка опікується питаннями китайських інвестицій, в тому числі державних, в різних країнах світу. 

Запрошуємо Вас особисто та підприємців району, зацікавлених у співпраці з китайськими партнерами, взяти участь у Форумі, який проходитиме в Херсоні 31 травня ц.р.

Місце проведення: Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гончара     (м. Херсон, вул. Героїв Крут (Дніпропетровська), 2).  Реєстрація: о 10.30. Початок об 11.00.

На прохання китайської сторони Форум в місті Херсоні складатиметься з двох частин: пленарної, під час якої Херсонський регіон матиме можливість представити свій потенціал та інвестиційні пропозиції, та переговорів у форматі В2В між херсонськими та китайськими компаніями за сферами діяльності: галузь АПК, енергетика, машинобудування, туризм та медицина, логістика і інфраструктура.

Цей захід надасть унікальну можливість представити інвестиційний потенціал Вашого району, а  об’єднаним територіальним громадам та підприємцям - знайти потужного інвестора, бізнес-партнера.

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/HhJRvvndmP8HLCta2 

За додатковою інформацією звертайтеся до Центру міжнародного співробітництва Херсонської ТПП за тел.: (0552) 32-52-38 або моб. тел.: (067) 553-28-37 – Пономаренко Лариса, (067) 553-02-99 - Замниборщ Тетяна.

З повагою,

Президент  Херсонської  ТПП                                                                               В.В. Остроумова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь