Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Розпочато громадське обговорення щодо конкурсних робіт зі створення ескізу Герба та Прапора Тавричанської об'єднаної територіальної громади

Дата: 28.04.2018 16:38
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Громадське обговорення конкурсних робіт зі створення ескізу Герба та Прапора Тавричанської  об'єднаної територіальної громади

   За підсумками проведення 2 етапу конкурсу на створення офіційної символіки  Тавричанської  об'єднаної територіальної громади до Виконавчого комітету Тавричанської сільської ради надійшло 18 робіт (12 - Гербів та 6 - Прапорів,  в подальшому всі роботи були зашифровані ) на участь у конкурсі зі створення ескізу Герба та Прапора Тавричанської ОТГ.

Мета конкурсу - створення ескізу Герба та Прапора об'єднаної територіальної громади. Завдання конкурсу - залучення максимальної кількості учасників до розробки офіційної символіки; пробудження у мешканців громади почуття патріотизму, поваги та любові до отчого краю, національної самосвідомості. 

Герб територіальної громади

     Ескіз Герба Тавричанської  об'єднаної територіальної громади  повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні теки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка.

      Ескіз Герба повинен відображати характерні особливості населених пунктів громади, містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати села Тавричанської ОТГ серед інших населених пунктів.

Прапор територіальної громади

      Ескіз Прапора Тавричанської  об'єднаної територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А-4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка.

      На ескізі Прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

Відтак, конкурсною комісією було обрано наступні роботи, які набрали більшість голосів, на громадське обговорення (3 етап конкурсу):

Герб територіальної громади

Фото без опису

Прапор територіальної громади

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь