A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч з удосконалення Стратегії

Робоча зустріч з удосконалення Стратегії

У рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), за підтримки фінансового сприяння  USAID , при сприянні експертів Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі, відбулося 4 засідання з актуалізації Стратегії розвитку громади. Далі будуть проводитись консультації по старостинським округам, щодо удосконалення "Стратегії розвитку Тавричанської обєднаної територіальної громади на 2019/2027 роки"

15:28 11.07.2019

Зустріч гостей з Київської та Кіровоградської областей

Зустріч гостей з Київської та Кіровоградської областей

Сьогодні сільський голова Тавричанської ОТГ Гречка Ю.А. та начальник відділу освіти  культури молоді та спорту Парфененко Т.В.,  гостинно зустрічали гостей з Київської та Кіровоградської областей, що прибули в рамках навчального туру до Херсонської області «Розвиток зеленого туризму як рушій місцевого економічного зростання», організованим Центром розвитку місцевого самоврядування.  Гості побували у ТОВ «Агробізнес» у селі Мар`янівка, де ознайомились з виробництвом підприємства та сучасним тренажерним клубом «Меліоратор» з професійним боксерським рингом, а в Тавричанці побували у парку ім. Віри Найдьонової, ознайомились з роботою апарату сільської ради та сільського будинку культури.

14:53 11.07.2019

Продовження ремонтних робіт школи

Продовження ремонтних робіт школи

Продовжується Капітальний ремонт Тавричанського КЗЗСО ім. О. Гатила. На даний час ведуться роботи по утепленню фасаду будівлі, таким чином буде забезпечено енергоефективність будівлі опорного закладу. Вже проведено заміну системи опалення закладу школи та заміна даху, встановили нові пластикові вікна.

10:24 10.07.2019

Ремонт водопостачання в с. Ольгівка

Ремонт водопостачання в с. Ольгівка

В с. Ольгівка силами комунального підприємства "Ритм" проводився ремонт свердловини водопостачання. Було замінено пошкоджену трубу водяного насоса. 

08:40 10.07.2019

Зі святом! З Днем Конституції України!

Зі святом! З Днем Конституції України!

Шановні мешканці! Сьогодні велике державне свято – День Конституції України. Це свято встановлене на честь головного закону держави, який проголошує її незалежність. З того моменту, як перша Конституція України набула чинності, ми почали будувати нову, незалежну державу. Нехай у кожного українця буде багато приводів для гордості за рідну країну. Зі святом!

10:19 28.06.2019

Зі світлим святом Трійці!

Зі світлим святом Трійці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці! У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини. Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі. Тож нехай це свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

11:14 16.06.2019

Вишито рушник Тавричанської об’єднаної територіальної громади для участі у арт-об’єкті «Рушник Херсонщини»

Вишито рушник Тавричанської об’єднаної територіальної громади для участі у арт-об’єкті «Рушник Херсонщини»

Херсонський обласний центр народної творчості у червні цього року святкуватиме 75-річницю створення закладу, з цієї нагоди на базі «Херсонської світлиці» буде відкрито спільний арт-об’єкт «Рушник Херсонщини».

14:18 06.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь