A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

У Генічеську «податкові» аферисти просять допомоги

Дата: 03.08.2021 13:24
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Як щойно повідомили фахівці сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у Генічеському районі працює шахрайська група у складі, як мінімум, двох осіб.

Схема їх роботи проста. Спочатку невідомий чоловік, що представляється заступником начальника Генічеської ДПІ, користуючись номером мобільного телефону 094-49-01-571, телефонує суб’єктам господарювання району та повідомляє, що зараз їм телефонуватиме начальник Генічеської ДПІ Богодух Тетяна Євгенівна. Потім невідома жінка телефонує з номеру 095-211-16-43, представляється начальником Генічеської ДПІ та, посилаючись на проведення перевірки з Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, просить виручити її та надати кілька тисяч гривень, які необхідно перерахувати на банківський рахунок UA 2035 1005 0000 0262 0880 9079 828, відкритий на ім’я Царюк Валерії.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в черговий раз звертає увагу платників податків, що такі дзвінки є провокацією з боку невідомих осіб, які намагаються отримати матеріальні блага шахрайським шляхом. Будьте уважними, не піддавайтесь на провокації та не перераховуйте кошти пройдисвітам. У разі отримання схожих пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо: повідомити про корупційні правопорушення, в яких задіяні працівники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна за номером телефону 0552-427680 або на адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь