A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тавричанська громада
Херсонська область, Каховський район

Оголошення

Запрошення на вебінар: Як відкрити та розвинути сімейну молочну ферму?

Запрошуємо на вебінар Сімейна молочна ферма: власний добробут та місцевий економічний розвиток Що це? Безкоштовний вебінар про особливості започаткування свого сімейного молочного бізнесу. Коли: 8 травня 2019 року (про час буде повідомлено після реєсрації). Буде корисним в першу чергу: --- сім'ям, які хочуть мати свій фермерський бізнес і шукають можливості для старту; --- керівникам ОТГ, які цікавляться можливостями для розвитку місцевої економіки; --- активістам організацій громадянського суспільства, які просувають ідеї кооперації як рушія економічного росту у громадах. Питання, на які Ви зможете почути відповідь: --- Ринок молока – українські реалії та глобальні тенденції (цифри та динаміка). --- Що таке сімейна молочка ферма (факти і цифри). --- Кому це підходить? (профіль ідеальної сім’ї-кандидатки) --- Чому це значно простіше ніж може здаватись на перший погляд? --- Скільки можна заробляти і з якого часу ферма починає приносити живі гроші? --- Які є ризики і як їх уникнути? --- Фермер, Громада, Інвестор. Через співпрацю до місцевого економічного розвитку. --- З чого почати? (Покрокова інформація для зацікавлених сімей та зацікавлених громад). Увага! Зареєстровані учасники вебінару гарантовано отримають: 1. Доступ до вебінарної кімнати у час проведення вебінару. 2. Відеозапис вебінару, щоб продивитися (чи передивитись) у зручний для себе час. 3. Спеціальний бонус від УкрМілкІнвет. Реєстраційна анкета (час заповнення 5 хвилин): https://forms.gle/NAYAQNivn2G6dtKy7 Спеціальний гість: Михайло Корилкевич, інвестор, засновник кластеру "Натуральне молоко", голова правління Благодійного фонду "Любіть Україну".

18:16 02.05.2019

Податкова інформує

УВАГА! З 2 травня вступають у дію нові рахунки для сплати ЄСВ! З 2 травня 2019 року вступають у дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

18:35 23.04.2019

День відкритих дверей у ДВНЗ "ХДАУ"

Запрошуємо випускників 10-11 класів 25.04.19  о 13:00 годині на день відкритих дверей Херсонського державного аграрного університету.  

18:56 22.04.2019

Каховська ДПІ інформує

За неподання фізичною особою декларації про доходи передбачена адміністративна відповідальність Новокаховське управління ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2018 році.

19:34 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь